RSS

Diana Danielle : Jangan Tunggu Lama-lama, Nanti Lama-lama Dia Diambil Orang…

02 Mar

Milik Siapakah Gadis Ini...

Assalammualaikum…salam 1 emas untuk semua rakan-rakan pembaca blog ini. Alhamdulillah syukur ke hadrat Allah swt kerana dengan nikmat yang begitu melimpah ruah ini maka dapatlah kita bertemu kembali di arena dunia siber ini. Sempena Maulidur Rasul yang kita sambut baru-baru ni, sama-sama lah kita perbanyakkan selawat ke atas Junjungan Besar Nabi Muhammad SAW dimana dengan berkat baginda maka tersebarnya Rahmat ke sekelian alam hingga Hari Kiamat.

Tuan-tuan dan puan-puan, hari ini begitu cepatnya teknologi internet berkembang di merata pelusuk dunia. Memang kita tidak nafikan bahawa teknologi ini kita tidak dapat mengejarnya, ibarat kita hendak mengejar pesawat ringan, tidak dapat bukan? Tidak dapat tidak kita terpaksa mengikutinya dan jika tidak kita di katakan ketinggalan zaman, atau perkataan lain kolot dikatakan kononnya la.

Begitulah juga dengan perkembangan emas pada hari ini dan ketika ini. Kita semua tidak terlepas dari perubahan keadaan dan perkembangan. Rasanya baru sahaja kita telah digembar-gemburkan dengan jongkong emas Public Gold dan syiling emas Public Dinar yang terhangat dipasaran. Tetapi tidak disangka-sangka belum lagi hilang haba kepanasan dari genggaman tangan kedua-dua emas ini, muncul 1 lagi emas yang terkini lagi sensasi yang perlu dimiliki bagi menambah koleksi aset emas di kemudian hari.

Untuk pengetahuan baru-baru ini pada 28hb Februari 2010, Majlis Pelancaran Public Silver dan Public Jewellery di Putrajaya diadakan dimana ianya adalah produk terkini keluaran Public Fine Gold International Sdn Bhd. Anda sudah tahu siapa Duta Public Jewellery? Tidak lain dan tidak bukan iaitu artis Diana Danielle (gambar di atas).

Jika sebelum ini kita telah di tayangkan dengan emas Public Gold iaitu 20g, 50g dan 100g, dan juga syiling emas 1, 5, dan 10 Dinar. Tetapi hari ini kita pula ditayangkan dengan barang kemas emas Public Jewellery iaitu gelang, rantai leher, loket dan cincin. Untuk makluman tayangan ini adalah untuk jualan dan bukannya untuk pertunjukkan semata-mata. Dengan kata lain emas-emas ini sebenarnya adalah milik anda jika sekiranya anda membelinya. Menarik kan?

Jadi anda sekarang ini di beri 3 pilihan samada untuk memiliki jongkong emas Public Gold atau dinar emas Public Dinar ataupun barang kemas emas Public Jewellery. Jika anda tidak mahu ketiga-tida produk ini, tidak mengapa dan anda diberi pilihan terakhir iaitu Public Silver dalam bentuk jongkong (Silver Kilo Bar) untuk dimiliki.

Jadi yang mana 1 idaman kalbu anda? Semua produk sudah tersedia sekarang.Terpulang kepada anda yang mana 1 untuk menjadi aset pelaburan. Hanya tunggu keputusan dari anda semua untuk membuat pesanan @ booking sahaja. Akhir sekali pesanan saya dan Diana Danielle untuk anda ialah Jangan Tunggu Lama-Lama, Nanti Lama-Lama Dia (Emas) Di Ambil Orang…

Emas Public Gold Dan Public Dinar

Barang Kemas Emas Public Jewellery

Koleksi dinar Terkini

Loket Dan Rantai Yang Sepatutnya Anda Miliki

 
4 Komen

Posted by di 02/03/2010 in Barang Kemas Emas, Dirham Perak, Emas

 

Label: , , ,

4 responses to “Diana Danielle : Jangan Tunggu Lama-lama, Nanti Lama-lama Dia Diambil Orang…

  1. dinardaneal

    03/03/2010 at 3:00 pm

    Samaada hendak ambil Diana Danielle atau barang kemas Public Jewellery????ambil DUA2nya sekali itu lagi bagus.2 n 1.apacam boleh tak.

     
    • abdul sapawi

      03/03/2010 at 3:08 pm

      DinarDaneal (DD) boleh pilih yang mana 1 idaman kalbu…syaratnya kena pilih hanya 1 sahaja..jangan melampaui batas ye…

       
  2. wan mn

    04/03/2010 at 2:09 pm

    antara sutera dan bulan , akan ku pilih dua2.. tapi antara Diana Danielle dan emas, ku rela pilih emas… kerana diana tu aku tak berapa minat…..

     
    • abdul sapawi

      05/03/2010 at 10:38 am

      Minat emas lebih memberi pulangan dan keuntungan..tambahkan aset emas dengan membeli barang kemas emas versi Diana Danielle…

       

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: